Heinink Media

Specials van Heinink Media

Onze specials

Onze specials zijn:

Lokaal betrokken, speciaal voor jou

In de diverse dorpen en steden waar Heinink Media, in samenwerking met Drukkerij van Barneveld, haar huis-aan-huiskranten verspreidt, bruist het van activiteiten en evenementen. Deze bijzondere momenten verdienen extra aandacht, en dat is precies wat wij bieden met onze specials.

Jaarlijkse events in de spotlight

Van de enthousiaste hardlopers in de Wiezoloop-editie tot de spanning en sensatie van de Hellendoorn Rally-special, en het kleurrijke carnaval in Oldenzaal tot de gezelligheid van de Boeskoolkrant Oldenzaal; onze specials zetten de lokale hoogtepunten in de schijnwerpers. Deze uitgaven worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met de organisatoren van deze evenementen, waardoor ze een authentieke weerspiegeling zijn van de lokale sfeer en cultuur.

Thema-edities: Dieper ingaan op actuele onderwerpen

Gedurende het jaar bieden we ook thema-edities aan, waarin specifieke onderwerpen zoals rouwen, wonen of tuinieren uitgebreid worden belicht. Deze edities bieden verdieping en inzicht in thema’s die de lokale gemeenschap raken.

Adverteren in specials: Een unieke kans

Voor ondernemers vormen onze specials een uitgelezen kans om zichtbaarheid te vergroten. Of je nu mikt op een breed publiek of juist een specifieke doelgroep wilt bereiken, met onze specials kun je jouw boodschap op maat verspreiden. En met zowel online als offline mogelijkheden zorgen we ervoor dat jouw advertentie de juiste mensen bereikt.

Ben jij geïnteresseerd in adverteren in een van onze specials?

Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.