Heinink Media

Over ons

Heinink Media

Uitgeverij met haar roots in Twente

Heinink Media is een uitgeverij met haar roots in Twente. De basis voor de huidige onderneming werd al in 1987 in het dorp Denekamp gelegd. Patrick Heinink lanceerde daar zijn eigen boeken- en platenzaak. Met zijn gedrevenheid en verkooptalent wist hij de onderneming succesvol neer te zetten, met uiteindelijk zelfs meerdere winkels in de regio.

De liefde voor papier en drukinkt en de hang naar lokale identiteit is in de loop der jaren verder aangewakkerd. Mede dankzij de prettige samenwerking met drukkerij en uitgeverij Van Barneveld, zag in 2010 uitgeverij Heinink Media het levenslicht. De boekwinkels zijn inmiddels afgestoten en met een hecht en fijn team wordt dagelijks gewerkt aan vijf huis-aan-huiskranten: de Wiezer, de Week van Borne, de Week van Twenterand, de Week van Hellendoorn en de Week van Rijssen-Holten.

Samen Sterker:

Onze Samen-werking met Drukkerij van Barneveld

De redactie en vormgeving van die plaatselijke kranten in de gemeente Wierden, Borne, Twenterand, Hellendoorn en Rijssen-Holten is in handen van Heinink Media. Het drukwerk wordt verzorgd door Van Barneveld, zelf overigens ook uitgeverij van nog eens zes huis-aan-huiskranten in de regio.

Beide uitgeverijen samen hebben alle expertise in huis en bestrijken met hun gedrukte media het overgrote deel van Twente. En mede dankzij korte lijnen is het mogelijk om op aantrekkelijke wijze in een groot gebied te adverteren. Doorplaatsen van commerciële uitingen in meerdere kranten, denk aan advertenties of advertorials, is zo gepiept.

Onze uitgaven

Waar wij trots op zijn

Van de bruisende activiteit in Twenterand tot de rustige straten van Borne, onze kranten houden de vinger aan de pols van wat er leeft in de regio. Onze titels zijn:

Logo Week van Twenterand
De week van Hellendoorn en Nijverdal
Logo De week van Rijssen
Logo De week van borne

Titels van Drukkerij van Barneveld:

Oldenzaal de glimlach
De week van Losser
Dinkelland Visie
Heinink Media:

Meer dan Alleen Kranten

Het uitgangspunt van de lokale kranten van Heinink Media is betrokkenheid; midden in de gemeenschap staan en spreekwoordelijke met de poten in de klei. Daarom heeft deze Twentse uitgeverij in elke gemeente een redacteur: freelancers met een neus voor positief nieuws uit de eigen omgeving. Op die wijze ontstaat er chemie voor een krachtig product, waar inwoners naar uitkijken en waar ondernemers zodoende graag in adverteren.

Team Heinink Media

Patrick Heinink

Eigenaar Heinink Media en media-adviseur

Monique Heinink-van Barneveld

Eigenaar Heinink Media en zorgt voor de indeling en lay-out van de kranten.

Fabienne Borgerink - Heinink

Vormgever DTP en media-adviseur

Stephan Damhuis

Vormgever DTP en facturering en media-adviseur rouw

Melissa Polhuis-Bruns

Coördinatie van onze eigen bezorgdienst en administratie

Enno de Boer

Redacteur-corrector voor alle weekkranten van Heinink Media

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Heinink Media? Laat het ons gerust weten!