Heinink Media

Personeelsadvertenties

Advertenties

Personeelsadvertenties bij Heinink Media

In deze uitdagende tijden kan het vinden van het juiste personeel een hele opgave zijn. Bij Heinink Media begrijpen we dit en willen we het voor jou eenvoudiger maken.

Maximale zichtbaarheid voor jouw vacature

Met onze unieke dienst bieden we je de mogelijkheid om jouw vacature zowel in onze gedrukte weekkrant als online op onze website te publiceren. Hiermee bereik je een groot en divers publiek dat op zoek is naar nieuwe carrièrekansen.

Gecombineerde vacaturebank

Onze weekkrantensites beschikken over een geïntegreerde vacaturebank. Hier worden alle vacatures uit onze gedrukte media digitaal gepresenteerd, waardoor ze een breder publiek aanspreken.

Speciale aanbieding voor vacatures

Als je kiest voor onze dienst, profiteer je van een speciale combiprijs. Niet alleen wordt jouw vacature afgedrukt in onze weekkrant, maar deze blijft ook nog een volledige maand zichtbaar in onze online vacaturebank. Dit zorgt ervoor dat jouw vacature continu onder de aandacht blijft van potentiële kandidaten.

Investeer in de toekomst van jouw onderneming

Zorg dat je het beste talent in huis haalt. Plaats je personeelsadvertentie bij Heinink Media en bereik jouw ideale kandidaat