Heinink Media

Familieberichten

Onze diensten

Familieberichten bij Heinink Media

Het plaatsen van een familiebericht kan emotioneel zijn. Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, een geboorte, jubileum of dankbetuiging, wij helpen je om het proces zo persoonlijk en soepel mogelijk te maken.

Persoonlijke rouwadvertenties en dankbetuigingen

Maak je rouwadvertentie of dankbetuiging net zo uniek als je zelf wilt. Heb je advies nodig of wil je hulp bij het ontwerp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0541-355974. Binnen twee werkdagen maken we een proefdruk in jouw gewenste stijl. Voordat we iets plaatsen, sturen we altijd een proefdruk ter controle naar je toe. Dit doen we kosteloos. Bij deze proefdruk ontvang je ook een overzicht van de kosten. Zo kun je eventueel nog aanpassingen doen met betrekking tot je budget. Pas na jouw goedkeuring wordt het bericht geplaatst in de gewenste titel. Je kunt ook kiezen om je familieberichten kant en klaar in PDF aan te leveren.

Contact en voordelen

Voor het plaatsen van een overlijdensbericht, familie- of bedankadvertentie, mail je naar info@heininkmedia.nl of bel je
0541-355974 tijdens kantooruren. Jouw bericht kan worden gepubliceerd in één van onze 10 weekkranten. Het voordeel? Onze kranten worden huis aan huis verspreid en zijn zonder abonnement toegankelijk voor iedereen. Ze zijn ook online beschikbaar, wat betekent dat ze altijd en overal te lezen zijn.

Voor specifieke aanlevertijden of vragen over de verspreiding van onze weekbladen, neem contact op met een van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@heininkmedia.nl.

Laat een bericht achter

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Heinink Media? Laat het ons gerust weten!